Afspraak Maken

Belangrijke informatie voor het maken van een afspraak

LET OP
  1. Voor elk afspraak dient bij het online boeken een aanbetaling van €20,-(niet refundeerbaar) te worden voldaan om de EXCLUSIEVE tijd en aandacht van onze behandelaars te reserveren. Het resterende bedrag moet worden voldaan op de behandeldag.
  2. Lees voor u een afspraak maakt de algemene voorwaarden
GEEN VOORKEUR

Wanneer u geen idee heeft welke behandeling het beste voor u is, kunt u ook ”geen voorkeur” selecteren. In dat geval kan de specialist samen met u een behandeling uitkiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

U kunt zelf u afspraak online inplannen, verzetten of annuleren via onze online agenda onderaan deze pagina. Komt u er niet uit dan kunt u uiteraard os bellen op  0031 – 0657173165

ANNULEREN

Indien u 48 uur of korter van tevoren uw afspraak verzet of annuleert, dan zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling per gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

AFSPRAAK VERZETTEN
Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt verzet hebben wij geen tijd meer om die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand anders. 
U kunt uw afspraak wel kosteloos verzetten indien dit minimaal 48 uur van te voren wordt doorgegeven. 
 We willen alle klanten gelijk behandelen en daarom zijn op deze regels geen uitzonderingen mogelijk.      
 Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ziekte, files, autopech, kinderen, overlijding e.d.
Wij hebben veel begrip voor uw situatie, maar verwachten ook begrip en respect voor onze situatie waarin wij terechtkomen bij annuleringen

Wilt u een afspraak maken, verzetten of annuleren klik dan op onderstaande link

Afspraak maken

Vergoedingen

Huidtherapeuten zijn direct toegankelijk sinds 2011. U heeft dus geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. U heeft alleen een verwijzing nodig als de zorgverzekeraar dit wenst.Behandelingen die uitgevoerd worden door een huidtherapeut komen in veel gevallen in aanmerking voor vergoeding. Voor meer informatie over vergoedingen en voorwaarden kunt u contact opnemen met ons.