Acnelan

Acnelan pack

Acne vulgaris is een chronische en ernstige aandoeningen met een multifunctionele etiologie, die wordt gekenmerkt door polymorfe huidverschijnselen waarbij mee-eters, puistjes, pukkels, littekens en hyperpigmentatie optreden, voornamelijk in het gezicht en aan de bovenkant van de romp. Tegelijkertijd kan de levenskwaliteit van de patiënt worden aangetast, zowel op het gebied van emotioneel evenwicht als wat betreft productiviteit.

acnelan-pack

Het baanbrekende acnelan voor de behandeling van de huid met acne en overmatige talgafscheiding, combineert een intensieve professionele methode in de praktijk, op basis van het acnelan pack, met een onderhoudsbehandeling thuis aan de hand van een volledige lijn producten. Het betreft een allesomvattende en gelijktijdige aanpak van de verschillende factoren die de aandoening veroorzaken (hyperkeratinisatie van de opperhuid, overmatige androgeenproductie, toename van de talgproductie, overmatige bacteriegroei, chronische ontstekingen en blijvende hyperpigmentatie), voor een doeltreffende controle van de huidverschijnselen bij acnegevoelige personen en de vermindering van de gevolgen ervan:

 • Vrijmaken van het talgklierkanaal met een keratolytium
 • Remming van 5-α reductase, betrokken bij de synthese van androgenen
 • Vermindering van de talgproductie
 • Controle van de bacteriegroei
 • Afname van blozen en zwelling van de opperhuid
 • Vermindering van hyperpigmentatie na acne

Eigenschappen acnelan

De samenstelling van de cosmeticaproducten voor de behandeling van de huid met acne en overmatige talgafscheiding waaruit het programma acnelan bestaat, bevat het baanbrekende m.acne complex™, een specifiek complex van actieve bestanddelen met o.a. salicylzuur, amandelzuur en natriumlepargilaat, die samen met het exclusieve bexaretinyl complex met unieke synergie inwerken op de verschillende factoren die voor de acnegevoelige huid en de gevolgen ervan voor de opperhuid zorgen, zoals hypergepigmenteerde littekens.

De gecombineerde werking van de verschillende producten waaruit het acnelan pack bestaat, maakt de huid grondig schoon en vrij van onzuiverheden wegens acne, waardoor de werking van de talgklieren wordt geoptimaliseerd.

 

Samenstelling behandeling + producten

acnelan pack bevat de nodige hoeveelheden product om 3 volledige sessies te voltooien tijdens een consult. Het bestaat uit:

 • acnelan acne multifactor mask, 3 potjes van 10 ml. Reinigend gelmasker met overheersende keratolytische en antmicorbiële werking. Reinigt de talgklieren met een peeling grondig van onzuiverheden wegens acne, dankzij het vernieuwde m.acne complex™ in de formule. pH 3,5. Bevat voorts de volgende werkzame bestanddelen:
  • bexaretinyl-complex: chemische peeling met retinoïde om de celvernieuwing van de talgklieren te bevorderen.
  • zwavel: hoog keratolytisch en antibacterieel vermogen. Reinigt het talgklierkanaal grondig en voorkomt verstopping en kolonisatie van bacteriën.
  • kaolien: peelende werking met absorptie van overtollige talg, waardoor de huid opnieuw zacht gaat aanvoelen.
 • post-peel neutralizing spray, 1 flesje van 50 ml. Geformuleerde oplossing met een pH van 8,6 om het aangebrachte masker acnelan acne multifactor mask te verzachten en doeltreffend te neutraliseren, waardoor de huid wordt gekalmeerd en het evenwicht wordt hersteld. Voornaamste werkzame bestanddelen:
  • natriumbicarbonaat: neutraliserend agens.
  • aloe vera: uitslagwerende, vochtinbrengende en kalmerende werking.