Acnepeel

Acne-peel system

Acne vulgaris is een chronische en ernstige aandoeningen met een multifunctionele etiologie, die wordt gekenmerkt door polymorfe huidverschijnselen waarbij mee-eters, puistjes, pukkels, littekens en hyperpigmentatie optreden, voornamelijk in het gezicht en aan de bovenkant van de romp. Tegelijkertijd kan de levenskwaliteit van de patiënt worden aangetast, zowel op het gebied van emotioneel evenwicht als wat betreft productiviteit. acnepeelsystem

Het baanbrekende acne-peel system voor de esthetische verzorging van de huid met acne en overmatige talgafscheiding, combineert een intensieve professionele methode in de praktijk. op basis van het acne-peel system pack, met een onderhoudsbehandeling thuis aan de hand van een volledige lijn producten. Een gelijktijdige aanpak van de verschillende factoren die de aandoening veroorzaken (hyperkeratinisatie van de opperhuid, overmatige androgeenproductie, toename van de talgproductie, overmatige bacteriegroei, chronische ontstekingen en blijvende hyperpigmentatie), voor een doeltreffende controle van de huidverschijnselen bij acnegevoelige personen en de vermindering van de gevolgen ervan.

 

Prijzen Acnepeel

vn-acne

Eigenschappen

De cosmeticaproducten voor de behandeling van de huid met acne en overmatige talgafscheiding waaruit het acne-peel system pack bestaat, bevatten specifieke actieve bestanddelen waaronder salicylzuur, azelaïnezuur, zink en koper, met een aanvullende werking op de verschillende etiologische factoren van de huid met acne. De gecombineerde werking van de verschillende producten waaruit het acne-peel system pack bestaat maakt de huid grondig schoon en vrij van onzuiverheden, waardoor de werking van de talgklieren wordt geoptimaliseerd.

Samenstelling behandeling + producten

Het acne-peel system pack bevat de nodige hoeveelheid product om 5 volledige sessies te voltooien tijdens een consult. Het bestaat uit:

  • mesopeel azelan, 1 flesje van 50 ml. Chemische peeling die azelaïnezuur en salicylzuur combineert. Deze wordt gekenmerkt door schimmelwerende, comedolitische en pigmentregulerende eigenschappen. pH 1,5
  • post peel neutralizing spray, 1 flacon van 50 ml. Oplossing met een pH van 8,6 om mesopeel azelan doeltreffend te neutraliseren.
  • post-peel crystal fiber mask, 5 zakjes van 25 ml. Gezichtsmasker bestaande uit driedimensionaal verdeelde nano vezels. Verfrist het huidoppervlak en kalmeert en hydrateert de huid.
  • porse sealing shield, 5 dosissen voor eenmalig gebruik van 3 ml. Gelcrème met beschermende werking die de doelmatigheid van de tijdens de behandeling aangebrachte werkzame bestanddelen verlengt en handhaaft, waardoor de behandelde porie wordt gekalmeerd en beter sluit.