Bio-Peeling

 

bio

Neoderma

Neoderma is afgeleid uit het Grieks en betekent ‘Nieuwe huid’. De Neoderma producten worden in Cyprus gemaakt en zijn 100% natuurlijk. Alle producten bevatten ingredienten die afkomstig zijn van algen, pure planteningrediënten en essentiële oliën. De producten bevatten geen dierenextracten, lanoline, minerale oliën, genetisch gemanipuleerde planten- of kuitenextracten. Ook zijn alle producten vrij van parabenen.

Neoderma biopeeling

Neoderma biopeeling wordt ook wel Chinese kruidenpeeling genoemd. De peeling is in 1976 ontwikkeld in een ziekenhuis door een dermatoloog/kosmoloog.Het product was in eerste instantie ontwikkeld voor verschillende huidaandoeningen. Later kwam men tot de ontdekking dat het ook effectief werkt tegen acne,pigmentvlekken,littekens en rimpels. Tevens heeft de peeling een preventieve werking.

Dankzij deze ingrediënten is de peeling niet agressief. U heeft dus na de peeling geen last van een rode of geïrriteerde huid. Neoderma biopeeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Daarnaast bevordert het de celvernieuwing van uw huid. Na de behandeling voelt en ziet uw huid er direct stralend uit. Bekijk onderstaande video om een goed beeld te krijgen van de Neoderma biopeeling:

Voor wie is Neoderma Bio-peeling geschikt?

Neoderma bio-peeling verminderd de volgende huidproblemen:

  • Acne
  • Pigment- & levervlekken
  • Littekens & striae
  • Grove poriën
  • Rimpels