Chemische peeling

Chemische peelings

by mesoestetic

1234

Peelings

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Enkelvoudige peeling

Amandelzuurpeeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont.

Het vernieuwingsproces van de Mandelic Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.

Beschikbare concentraties: 20% en 35%

Gecombineerde peeling

Een lijn van innovatieve gecombineerde peelings die gepersonaliseerde oplossingen bieden voor elke klant. De combinatie van verschillende zuren optimaliseert het resulaat door het afstemmen van de specifieke eigenschappen van elk zuur.

Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid.

Samenstelling:
Acide azélaïque 20%
Résorcinol 10%
Acide phytique 6%

Gecombineerde peeling

Mesopeel Azelan is aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acné huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Samenstelling:
Azélaïsch zuur 20%
Salicylzuur 20%