Dermaroller

Dermaroller

Dermarolling of microneedeling is een micro-chirurgische behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Wat is het?

Dermaroller is een klein instrument met 162 ultra dunne naalden. Hiermee wordt over de huid gerold en worden er als her ware “nep” wondjes gemaakt. Hierdoor gaat de huid een zelfherstelproces inzetten. Uw huid gaat neiuwe collageen en elastine aanmaken om de “nep” wondjes te herstellen.

De DERMAROLLER™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 word enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht, en goedgekeurd zijn. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot max.  0.1mm is. We spreken hier over echt chirurgische micro-needling. Grotere diameters en/of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten.

De resultaten van De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de dermaroller wordt gegeven overtreffen o.a. fraxel-laser behandelingen.

Wat doet het?

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum (hoornlaag) te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies

Met de DERMAROLLER™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van

  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Striae
  • Verslapte huid

 

Meer weten over DERMAROLLER™ Therapie?

Kom gerust langs in onze salon of neem contact met ons op!

 

dermaroller-before-after