Fibroom/Bloedblaasje/Couperose verwijderen

Huidoneffenheden verwijderen

Met de “Blend methode” kunnen veel huidoneffenheden verwijderd worden, dit zijn bijvoorbeeld:

  • Tele’s
  • Fibromen
  • Pigmentvlekken
  • Couperose
  • Bloedblaasjes

oki

Couperose en spinadertje

Couperose is het gevolg van verwijde haarvaatjes. De haarvaatjes zijn beschadigd waardoor het bloed als het ware stil staat, dit wordt zichtbaar als rode adertjes op de huid. Het kan zich uitbereiden omdat het weefsel constant onder druk staat.

Een spinadertje is een klein rood plekje op de huid met een kleine uitstralende, spin-vormige verwijding van de haarvaatjes. Een spinadertje kan aangeboren zijn maar kan ook ontstaan bij overmatige alcohol consumptie, gekruid voedsel en invloeden van de zon.

De behandeling

De “Blend Methode “ zorgt door middel van stroom dat de chronisch verwijde haarvaatjes worden gecoaguleerd. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. Het haarvaatje is meteen weg maar de roodheid verdwijnt pas later. Er zijn meerdere behandelingen nodig naarmate de haarvaatjes langer aan het lekken zijn en tevens hangt het af van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de behandeling kan er lichte zwelling, roodheid en korstvorming ontstaan op het behandelde gebied. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zal dit verdwijnen en is het resultaat zichtbaar. De eerste dagen na de behandeling mag u niet zwemmen, zonnen of naar de sauna.

Ook fibroompjes, bloedblaadjes, steelwratjes en pigmentvlekken worden met de Blend methode behandeld.