MicroSkinPolish

micro

Velen van ons denken dat we voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kunnen. Vergeet deze gedachte! De revolutionaire MicroSkinPolish is een wereldwijd uniek systeem dat klinisch bewezen krachtige en veilige technologieën combineert in 1 apparaat! Één van de beste oplossingen voor grove poriën, rimpels, acne littekens, pigmentvlekken, verouderde en verslapte huid.

  • Microdermabrasie
    Met microdermabrasie wordt een dunne laag dode huidcellen van de opperhuid verwijderd met behulp van kristallen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd voor de aanmaak van collageen en elastine.
  • Low Level Laser Therapy (Cold Laser)
    Met behulp van een koude laser en hoogwaardige Hyaluronzuur wordt de celmetabolisme van de huid gestimuleerd. Dit komt voornamelijk doordat de laser in verschillende golflengtes op de huidcellen inwerkt. Hierdoor wordt de huid beter doorbloed en gaat de huid weer actief aan de slag om cellen te herstellen. De volume en elasticiteit van de huid wordt herstelt!
  • Skin Polish
    Met behulp van de skin polish wordt Allantoïne (slakkenslijm) en Tamanu oil op de huid gemasseerd. Deze twee werkstoffen bevatten verschillende vitamines en antioxidanten. Hierdoor wordt de huid mooi gevoed en beschermt.