Cellulite behandeling

Cellulite is een chronische aandoening van het bindweefsel dat zich uit in bolletjes, kuiltjes of pijn aan de huid. Cellulitis komt voor in verschillende vormen en gradaties. Sommige oorzaken van cellilute zijn:

  • verslapping van de huid
  • slechte doorbloeding van de huid
  • onjuiste levensstijl
  • onvoldoende lichaamsbeweging
  • verstopte vetcellen
  • verkleving van huidlagen

bella

 

Hoe komen we van cellulite af?

Met onze cellulite treatment kunnen we cellulite aanzienlijk verminderen en in sommige gevallen compleet verhelpen. De behandeling bestaat uit verschillende diepte massagetechnieken gecombineerd met de speciale cupping behandeling van Bellabaci, gebaseerd op de traditionele Chinese cupping. De behandeling wordt afgesloten met een ijsmassage zodat de bloedcirculatie goed gestimuleerd word.
Deze intensieve massage zorgt voor het activeren van de stofwisseling en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Daarnaast helpt het bij het afvoeren van gif- en afvalstoffen, verbeterd de massage de spierspanning en stimuleert het de lymfe- en bloedcirculatie.

Na de behandeling

De huid kan rood worden en voelt meestal wat warm aan. In sommige gevallen kan er een zeer diepe en geconcentreerde zo genoemde “Cupp Kiss” ontstaan. Dit is een rood/paarsachtige verkleuring op de huid. Dit is geen blauwe plek en niet schadelijk voor de huid. Het kan een paar uur tot een paar dagen duren voordat dit weer verdwijnt.

Deze behandeling wordt alleen in kuur verband aangeboden. Het is mogelijk om losse behandelingen te boeken na de eerste kuur.
De behandeling wordt twee keer in de week toegepast.
U krijgt één cup mee naar huis om hier drie keer per week een gedeelte van de behandeling uit te voeren. Verder is het belangrijk om veel water en/of kruidenthee te drinken tijdens de kuur. Dit helpt u om de vrijgekomen gif- en afvalstoffen uit het lichaam te voeren.

bindweefsel