Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Elektrische epilatie is het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Deze manier is veilig en zeer effectief. Bij deze methode worden de haartjes een voor een behandeld. Door middel van een minuscuul naaldje wat in de haarfollikel zakt, wordt het haarzakje vernietigd met een stroompje. Deze behandeling wordt toegepast op lichte, grijze en rode haren. Deze kunnen namelijk niet verwijderd worden met IPL.

De behandeling

Wilt u van uw ongewenste haartjes afkomen met de elektrische epilatie methode? Wij houden eerst een intake gesprek om het te behandelen gebied te bekijken. Als er nog veel donkere haren ( met pigment ) aanwezig zijn passen we eerst de IPL methode toe. De overgebleven lichte haren worden dan elektrisch behandeld.

Na de behandeling kan de huid een beetje rood worden en lichte zwelling geven. Dit zal meestal binnen enkele uren verdwijnen. Ook kan het voorkomen dat er kleine korstjes ontstaan. Het is erg belangrijk dat u de korstjes niet openkrabt zodat u de huid niet beschadigd.

Tijdens de behandelingen mogen de haartjes niet door uzelf verwijderd worden d.m.v epilatie of harsen. U mag het wel korter knippen. Ook is het belangrijk om gedurende de hele behandeling de huid te beschermen met een zonfactor van minimaal SPF 20.

mooi

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De haargroeicyclus speelt een grote rol bij elke methode van definitief ontharen. Dus ook bij elektrisch epilatie. Haren groeien in 3 fases en niet allemaal tegelijk in dezelfde fase. Alleen de haren in de groeifase kunnen direct vernietigd worden. Ook zal het lichaam het zelfherstel proces inzetten. Dit houdt in dat het lichaam de beschadigde haarcellen weer probeert te herstellen. Door meerdere keren te behandelen, wordt de kans groter dat we de haartjes wel een keer in de groeifase pakken en dat het haarzakje zo beschadigd is dat het niet meer herstelt kan worden door het lichaam.

Prijs

Elektrisch epileren gezicht -30 minuten €45,-

*Voor de eerste behandeling wordt eerst een intake gehouden.