Wimperextensions

Wimperextensions zijn kleine stukjes haar die met speciale lijm op uw eigen wimpers worden aangebracht. Wij gebruiken topkwaliteit mink wimpertextensions van het merk BLINK . BLINK eyelashes zijn gemaakt van koreaans PBT en deze worden met de hand geproduceerd. Hierdoor zien de extensions er natuurlijk uit, u voelt ze niet zitten en zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. Wij kunnen de wimperextensions in verschillende lengtes bij u aanbrengen. U kunt kiezen voor zeer lange wimpers voor een glamorous look maar ook voor een kortere lengte voor dagelijks gebruik.

wimperextensions

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

De duur dat wimperextensions blijven zitten verschilt per persoon. Dit heeft namelijk te maken met de groeicyclus van uw wimpers. Uw wimpers vernieuwen zich namelijk constant. Zodra dit gebeurt valt de extension samen met uw eigen wimper uit.

Gemiddeld genomen blijven de wimperextensions 3 tot 4 weken goed zitten. Hierna kunt u de uitgevallen wimpers opnieuw laten opvullen door ons.

In principe heb je geen mascara nodig maar als je toch mascara wilt gebruiken raden wij je aan om alleen Mink Blink Noir Mascara te  gebruiken. Deze is olie vrij en daarom niet schadelijk voor de wimpers. Om de mascara te verwijderen wordt aangeraden om de Blink LashCare Make-up remover te gebruiken omdat andere oog make-up remover altijd olie bevatten.

Beide producten zijn te verkrijgen bij ons voor €29,95 per stuk.

Alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Lange volle wimpers
  • Geen mascara, wimperkruller of -verf meer nodig
  • Bepaal zelf de lengte en dikte van uw wimpers
  • Vochtbestendig
  • Blijven 3 tot 4 weken zitten
  • Uitgevallen wimpers kunnen opgevuld worden

Wij vullen geen wimpers op die niet bij ons zijn gezet.