Afspraak

klik hier om uw afspraak te maken.

Indien u uw afspraak wilt wijzigen of verplaatsen, kunt u eenvoudig gebruikmaken van de link in uw bevestigingsmail. Klik op de link en volg de instructies om een nieuwe datum en tijd te kiezen die beter bij uw planning passen. Mocht u verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

 • Let op!

  Voor het maken van een online afspraak dient een aanbetaling gedaan te worden.
  Deze zal in mindering gebracht worden op de dag van de behandeling.  

  - Als u doorverwezen bent door en arts dan kunt u een email sturen naar info@yourskintherapist.nl met daarin de hulpvraag en u telefoonnummer. Of u kunt een appje sturen naar 0657173165. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvend intake gesprek.

  - Komt u voor het eerst bij ons en heeft u vragen over een bepaalde behandeling, prijs, verzekeringsvoorwaarden dan kunnen we u ook inplannen voor een vrijblijvend intakegesprek. Stuur een mailtje naar info@yourskintherapist.nl met daarin u hulpvraag en u telefoonnummer of stuur een appje naar 0657173165. Wij nemen dan contact met u op om een intake in te plannen.
  Een intakegesprek is een kort gesprek waarin we u huid/aandoening bekijken en u vragen beantwoorden. U wordt niet behandeld tijdens deze afspraak!

  - Weet u al wel welke behandeling u wilt ondergaan dan kunt u onderaan deze pagina kiezen voor afspraak inplannen. Na het inloggen kiest u de optie nieuwe behandeling inplannen. U ziet een lijst met behandelingen waar u uit kunt kiezen.

  - Lukt het allemaal niet of komt u er niet uit mail of app ons dan even met het probleem, dan lossen wij het voor je op.

 • Indien u een afspraak niet op tijd (48 uur vante voren) annuleert, dan zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling pergereserveerde behandeling in rekening te brengen.

  Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ziekte, files, autopech, kinderen, overlijding, verkeerd doorgegeven data e.d. 
  Wij hebben veel begrip voor uw situatie, maar verwachten ook begrip en respect voor
  onze situatie waarin wij terechtkomen bij annuleringen. Aanbetalingen kunnen niet
  teruggevorderd worden.

 • Geen voorkeur, op advies gezichtsbehandeling

  Wanneer u geen idee heeft welke behandeling het
  beste voor u is, kunt u ook voor ''geen voorkeur, behandeling op
  advies”
  selecteren. In dat geval kan de specialist samen met u een
  behandeling uitkiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur.

 • Niet tijdig afzeggen

  1. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag YourSkinTherapist 50% van het honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen.
  2. Wordt er niks gecommuniceerd vanuit de cliënt en komt deze vervolgens niet op de afgesproken datum en tijd opdagen, mag YourSkinTherapist het gehele afgesproken honorarium berekenen.
  3. Indien de cliënt meer dan 10 minuten van de afgesproken tijd in de salon komt, mag Yourskintherapist de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.
  4. Bij annulering van de afspraak voor een behandeling met cadeaubon wordt de cadeaubon ingetrokken en ongeldig gemaakt.

 • Afspraak verzetten

  Indien u 48 uur of korter van
  tevoren uw afspraak verzet, dan zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling per
  gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

  Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt verzet hebben wij geen tijd meer om
  die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand
  anders.

  U kunt uw afspraak wel kosteloos verzetten indien
  dit minimaal 48 uur van te voren wordt doorgegeven. 

  We willen alle klanten gelijk behandelen en
  daarom zijn op deze regels geen uitzonderingen mogelijk.

  Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Dit
  is niet mogelijk via onze online agenda. Wij verzoeken je vriendelijk dit
  telefonisch of via de app op 0657173165 of via info@yourskintherapist.nl  te
  doen.