Camouflage therapie

Camouflage therapie wordt toegepast om aandoeningen minder op te laten vallen. Dit is geen genezende therapie. Met camouflagetherapie kunt u kleurverschillen in de huid zoals rode of bruine vlekken tijdelijk verbergen. Denk hierbij aan vaatstoornissen zoals een wijnvlek (naevus-flammeus), teleangiëctastieën en hemangioom. Pigmentstoornissen zoals een zwagerschapsmasker, melasma of sproeten kunnen ook hiermee tijdelijk verborgen worden.

 

Wordt Camouflagetherapie vergoed?

Camouflagetherapie wordt door de zorgverzekeraars voor een groot deel of helemaal vergoed bij een aanvullende verzekering.

Informeer zelf bij uw verzekeraar naar de polisvoorwaarden. Komt u er niet uit bekijk hier een verzicht van

Vergoedingen voor camouflagetherapie https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/camouflagetherapie.aspx

Yourskintherapist heeft contracten met alle zorgverzekeraars en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van Paramedici om onze kwaliteit te waarborgen.

Yourskintherapist werkt met Oxygenetix foundation voor camouflagetherpie omdat deze foundation ademt, beschermt en geneest tijdens het dragen. En door een unieke aloë vera-basis is deze foundation zowel antibacterieel als kalmerend.

Oxygenetix Foundation. . is meer dan een volledig dekkende foundation!

Deze foundation, op basis vanAloë Vera, werkt kalmerend, stimuleert de groei van cellen en voelt als een ademende tweede huid. Oxygenetix is speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma.

Daarnaast is Oxygenetix ideaal voor de gevoelige huid en biedt het een optimale bescherming tegen UVA-en UVB straling dankzij de fysische SPF30 zonnebescherming.

OxygenetixHydro-MatrixMoisturizer. . bevat dezelfde ademende samenstelling als de Oxygenetix Foundation die werkt als een “tweede huid”. De meeste moisturizeres verdwijnen in de huid of blijven op het huidoppervlak liggen. Dit kan de huid verstikken doordat de essentiële toevoer van zuurstof wordt geblokkeerd. Hyaluronzuren en de PCA’s zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en tegelijkertijd wordt beschermd.

Ceravitae. . het overdadige zuurstofcomplex in Oxygenetix, stimuleert de groei van collageencellen en bindweefsel in de ouder wordende of beschadigde huid. Door grote hoeveelheden zuurstof aan te leveren doet Ceravitae het “zwarewerk” op het gebied van het genereren van jonge, frisse en volle huidcellen. Ceravitaes “trainende” effect stimuleert nou net die essentiële productieve cellen om nog harder werken. Door zijn unieke eigenschappen is Oxygenetix ook een fantastische foundation voor een dagelijkse huidvriendelijke verzorging van de huid.

POST- TREATMENT

De zuurstofdoorlatende foundation en moisturizer zijn speciaal ontwikkeld voor de toepassing direct na medische en cosmetische behandelingen. Post- treatment en beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klantgedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Het gepatenteerde CERAVITEA-complex verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien.