Huidoneffenheden verwijderen

 

Steelwratjes, bobbeltjes en andere goedaardige maar storende oneffenheden. Veel mensen storen zich er dagelijks aan. De oneffenheden zijn niet altijd zichtbaar, maar het is heel vervelend om ze te voelen. Naarmate we ouder worden, krijgen we meer en meer huidoneffenheden en ouderdomsplekken. De een heeft last van een enkele, de ander van een veelvoud. Meestal zitten ze op het lichaam onder de kleding, maar soms ook op zichtbare plekken. U ervaart ze als cosmetisch vervelend. In de meeste gevallen zijn deze plekjes onschuldig. Yourskintehrapist kan ze dan ook zonder problemen verwijderen

 

Coagulatie van huidoneffenheden

Wij verwijderen de huidoneffenheden snel en vakkundig met behulp van coagulatie. Daarmee wordt het ongewenste plekje elektrisch weggehaald. De huid voelt dan weer net zo lekker glad als vroeger. Direct na de behandeling is de huid rood en licht gezwollen. Er zal een korstje op komen. Afhankelijk van de plek op het lichaam zal dit korstje er na een à twee weken vanzelf afvallen.
De eerste dagen na de behandeling is de behandelde plek gevoelig. Geef uw huid de tijd om te genezen, in de meeste gevallen zal dit zijn zonder litteken en verkleuring. Ga vooral de eerste paar dagen niet zwemmen of de sauna in. Pulken, scrubben of krabben mag absoluut niet. Het korstje valt er vanzelf af. De huid zal er dan nog even licht roze uitzien, maar het zal snel bijkleuren.

Meestal is de één of twee behandelingen voldoende. Het kan echter wel zo zijn dat er later weer nieuwe oneffenheden ontstaan die opnieuw behandeld moeten worden. Ook hier geldt weer: hoe sneller de huidoneffenheden weggehaald worden, of hoe kleiner ze zijn, des te gemakkelijker zijn ze te verwijderen. En des te sneller de genezing verloopt. Wacht vooral niet te lang.

 

Huidoneffenheden die veilig en zonder littekens verwijderd kunnen worden:

– Fibromen (steelwratjes)
– Ouderdomswratten
– Verheven pigment
– Vetknobbeltjes (talgcystes)
– Acne-littekens
– Bloedblaasjes
– Coagulatie van roodheden