Neoderma Bio-peeling/Chinese Kruidenpeeling

De Bio-Peeling van Neoderma is een gespecialiseerde behandeling voor het regenereren van de gezichtshuid en zorgt voor een instant oplossing voor een grauwe, doffe huid. Het exfoliëren van de huid is gebaseerd op algen en plantenextracten die de huid grondig opschonen en vernieuwen. Pigmentvlekken en fijne lijntjes in het gezicht zullen ook verminderen

Pigmentvlekken die zijn ontstaan door hormonen, behandelen we met de Cosmelan of Dermamelan. Celvernieuwing en de productie van collageen en elastine worden bevorderd door de peeling in de huid. Ook verbetert de huidstructuur, bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg en immuniteit. De alleskunner-peelings zijn geschikt voor alle huidtypen en wordt niet voor niets de Queen of Peelings genoemd!

1 van 3

BIO-PEELING FLORET

De kracht van de Floret Edition van de Neoderma Bio-Peeling zit in het aanbrengen van verschillende planten die de stalende huid versterken en energie geven. Net als de Earth Edition bevat deze Bio-Peeling Ascophyllum Nodosum en Spirulina Maxima. Extra ingrediënten van de peeling zijn:

  • Kaolin, een zachte kllei die hydrateerd en grondig exfolieert
  • Zinkoxide, voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid
  • Calamine, een combinatie van zink en ijzeroxide om de geïrriteerde en jeukende huid te verlichten
  • Oryza Sativa, Aziatische rijstzetmeel dat een langdurig matterend effect heeft en de hydratatie van de huid reguleert.

Alle ingrediënten samen zorgen voor het geweldige resultaat van de Neoderma Bio-Peeling.

BIOPEELING EARTH

De Earth Edition is gemaakt van Algen om de huid te verbeteren. De peeling bevat de volgende ingrediënten:

  • Ascophyllum Nodosum, een voedend, revitaliserend en ontgiftend zeewier
  • Spirulina Maxima, hydrateert, beschermt en verbetert de vette of tere huid
  • Calendula Officinalis, huidverzorgingswerkstof vol antioxidanten
  • Kamille Recutita, verzacht de huid en is zeer geschikt voor een gevoelige huid.

De combinatie van de ingrediënten laten de Earth Edition wonderen verrichten op de (aangetaste) huid.  

Meest gestelde vragen

Hoe vaak mag je bio-peeling ondergaan?

Zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt met minimaal 3 dagen
tussen de behandelingen. In kuurverband of in plaats van jouw gewoonlijke gezichtsbehandeling. Het werkt ook uitstekend preventief tegen oudere huid, pigmentvlekken, rimpels en verslappingen.

Ben ik aantoonbaar na een bio-peeling behandeling?

Ja, je bent aantoonbaar. De meeste mensen zien een zichtbaar schonere
huid met een roze doorbloeding.

Is de bio-peeling een gevoelige behandeling?

De Bio Peeling ervaart iedereen anders qua gevoel. De meeste mensen ervaren het als een intensieve scrub. Het gevoel van de huid na de behandeling is voor sommige mensen het vervelendste gevoel. Wordt ervaren als glasscherfjes als je de huid aanraakt. Kies je voor de Bio Peeling Diamond in level 3 dan zal dit gevoel een heel stuk minder of zelfs niet zijn.

Krijg ik huidschilfering na een bio-peeling?

Schrik niet als er veel huidschilfering plaatsvindt, maar
wees niet teleurgesteld als de huid niet tot nauwelijks verschilfert. DeBio-peeling geeft altijd zijn effect en dit is niet afhankelijk van de hoeveelheid huidschilfering. Mocht er sprake zijn van veel huidschilfering, breng dan het masker aan dat u van uw behandelaar heeft meegekregen of ga met
een zacht washandje rustig over de huid

Mag ik sporten of in een sauna na een bio-peeling?

Nee, De eerste 2 dagen raden wij je aan de sauna vermijden. Dit is te stimulerend en zal als onprettig ervaren worden. Ook sporten kan onaangenaam zijn doordat de doorbloeding erg gestimuleerd wordt.

Hoe vaak mag je bio-peeling ondergaan?

Zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt met minimaal 3 dagen
tussen de behandelingen. In kuurverband of in plaats van jouw gewoonlijke gezichtsbehandeling. Het werkt ook uitstekend preventief tegen oudere huid, pigmentvlekken, rimpels en verslappingen.

Waarom moet ik 1,5 tot 2 liter water drinken na een bio-peeling?

De Bio-Peeling stimuleert de doorbloeding; hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Wanneer je niet voldoende water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid, wat onzuiverheden kan veroorzaken. Doordat de doorbloeding wordt geactiveerd kan de huid wat roder worden; door water te drinken zal dit afnemen.

Mag ik onder de zonnebank of in de zon zitten na een bio-peeling?

Je huid is na een Bio-Peeling bezig zich te vernieuwen
hierdoor is het verstandig de eerste 10 dagen niet tot weinig te zonnebaden of onder een zonnebank te gaan. Als je toch onder de zonnebank gaat, heb je kans op verbranding. Ook is de huid gevoelig voor hyperpigmentatie. Uiteraard moet je gedurende deze periode ook oppassen voor te lange blootstelling aan
zonlicht. Sluit je dagverzorging af met een SPF 30 om zo je huid
optimaal te beschermen tegen schadelijke UVA en UVB stralen maar ook tegen vrije radicalen.

Kan ik een reactie krijgen van een bio-peeling?

Zwelling / rode bultjes

Soms kan de huid na de behandeling opzwellen of kunnen er rode buitjes ontstaan. Dit is geen allergische reactie maar trekt in het algemeen binnen 2 a 3 dagen weg. Vaak is de oorzaak dat je niet goed water hebt gedronken. Mocht je een langere reactie hebben dan 3 dagen neem dan contact met ons op.

Mag de behandeling ook bij rosacea / gevoelige huid worden uitgevoerd?

Ja, deze behandeling is uitermate geschikt bij een rosacea of/en gevoelige huid. De huidbarierre wordt sterker en ontstekingen in
de huid zullen verminderen. Net na de behandeling zal de huid wel iets roder kijken dan gemiddeld.